izi ozi na isiokwu, ị nwere ike ịchọpụta ụkpụrụ ma ọ bụ atumatu na mgbasa ozi mgbasa ozi ha. Site na nghọta a, ị nwere ike chepụta usoro mgbasa ozi dị iche iche na nke dabara nke na-eme ka ndị na-ege gị ntị na-etinye aka n'oge. Ihe ị ga-eme: Banye n'usoro oge nke ndị asọmpi na-ewepụta ụdị mgbasa ozi dị iche iche. 2. Kere òkè dị iche iche akụ Chọpụta oghere ma ọ bụ ịdabere na usoro ụfọdụ wee kewaa atụmatụ gị site n'ịgbanwe ihe okike gị. Ime nke a na-eme ka ị jide n'aka ndị na-ege gị ntị n'ụdị mgbasa ozi niile. Ihe ị ga - eme: Nyochaa ụdị ihe okike dị iche iche ndị asọmpi gị na-eji, gụnyere vidiyo, onyonyo, mgbasa ozi karousel na ederede. 3. A/B ule siri ike
Ọ bụ ezie na ịnweghị ike ịhụ nsonaazụ ule A/B ozugbo na Ọbá akwụkwọ Nọmba ekwentị ọbá akwụkwọ mgbasa ozi, ị nwere ike ịnye atụmatụ nnwale site na ilele obere mgbanwe dị na mgbasa ozi ndị asọmpi gị. Jiri nghọta ndị a mee ka ị mara echiche nnwale A/B nke gị. Ihe ị ga-eme: Nyochaa ihe ndị asọmpi gị na-emegharị, dị ka isi akụkọ, onyonyo, na CTA. Edegharịrị aha ya n'ihu ọha na ọbá akwụkwọ mgbasa ozi meta. Gụkwuo na blọọgụ anyị. Ihe onyonyo a bụ maka blọọgụ Birdeye na ụzọ amamihe 11 iji Facebook Mgbasa ozi Ọbá akwụkwọ na-emeri ndị asọmpi gị. Birdeye na-enyere azụmaahịa aka imelite ahụmịhe ndị ahịa ha. Mgbe ị gụchara akụkọ a, ị ga-amatakwu maka otu esi eme ka ndị na-asọ gị mpi na ndụmọdụ anyị egosipụtara. 4.

Mmeghachi omume n'ahịa ihe Lezienụ anya ka ndị asọmpi na-anabata ngwa ngwa na nke ọma maka mmemme ma ọ bụ usoro ahịa na mgbasa ozi mgbasa ozi ha. Ọ bụrụ na ha adịghị egbu oge imeghachi omume ma ọ bụ chefuo mmemme ndị bụ isi, ị nwere ike ị nweta ego na nke a site n'ịdị na-eme ngwa ngwa na anabata ngwa ngwa na atụmatụ mgbasa ozi gị. Ihe ị kwesịrị ime: Chọpụta ma ndị asọmpi gị na-agbasi mbọ ike ma ọ bụ na-emeghachi omume na mgbasa ozi ha na nzaghachi maka mmemme ahịa. Companieslọ ọrụ na-arụ ọrụ na-ebu amụma mgbanwe ma na-emegharị ngwa ngwa, ebe ụlọ ọrụ na-emeghachi omume na-ahazi mmemme mgbasa ozi ha ma emechaa. 5. Atụmatụ ime obodo Ọ bụrụ na ndị asọmpi gị zuru ụwa ọnụ, nyochaa ka ha na-emegharị mgbasa ozi ha maka mpaghara ma ọ bụ asụsụ dị iche iche. Ịghọta ụzọ ha si emetụta mpaghara nwere ike inye nghọta gbasara nuances omenala na mmasị mpaghara, na